Derya Baykal, Deryanın Dünyası Örgü Modelleri, Lif Örnekleri, Dantel Oya

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara

Bere-Şapka-Atkı Modelleri-Örnekleri

Kışlık bayan örgü koleksiyonunda rengarenk bereler, örgü atkılar, örgü fularlar bu kış oldukça moda. Yeni sezon el örgüsü bere-şapka modelleri nako iplerle tığ örgüsünden işlenmiş ve iki şişle örülmüş bayan bereleri, kışlık kıyafetlerin tamamlayıcı birer aksesuarı dır. El örgüleri arasında yepyeni bere-şapka örnekleri rengarenk nako iplerle örülmüş, tek renk bereler ve şal modelleri de sadeliğin şık örgü çeşitleri arasında. Düz örnekli bere modelleri, düz örnekli şallar, fularla ve atkı modelleri iki şişle daha kolay ve çabuk örülebiliyor. Tığ örgüsünden şal örnekleri ve farklı modelleri örnekli modeller yapılmaktadır. Her ne zor örnekli bereler ve şapkalar örmek ve kullanmak isteyen bayanların tercihi, kolay örnekli şapka, bere, şal, atkı, eldiven, patik ve örgü fular örnekleri, yönünde oluyor nedense. Yepyeni örnekli bayan bere çeşitleri ve farklı model bere-şapka modelleri bu kış çok moda örgüler arasında yer alıyor. El örgüsü şapkalar-bereler ile kadınlar kış modasını yaratarak şıklığa imza atmanın heyecanını yaşayabilirler, örgü ören bayanlar ve örgü tutkunu genç kızlar bereler ve şapkalarla şıklığı yakalayabilirler. Şimdi, örgü atkılar- elörgüsü bereler ve şapka modelleri çok rağbet gören el örgüsü çeşitleri.
Tığ işi mavi bere, tığ işi mavi şal modeli.Örgü şalları, bereler ile aynı anda kullanarak takım yapabilirsiniz. Sonbahar ve kış mevsiminin örgü modası şal, bere, atkı, örgü eldivenler ve örgü fular örnekleri bu yılın en trend kadın örgüleri.
Tığ örgüsü kırmızı yeşil bere modeli.Dört ayrı renkten örülen motifli bere genç bayanların favorisi. Tığ ile işlenen renkli bere modeli ile bu kış çok sıcak geçecek. Yeni model örgü bereler, tığ işi bere, iki şişle örülen bere örnekleri-modelleri-yapılışı.
Örgü bayan bereleri kış günlerinin en şık aksesuarı. Yeni moda bol bereler  atkı ve şallar'la kombinlenip takım olarak da kullanıldığında şıklığı yakalamış olabilirsiniz.El örgüsü bere örnekleri düz modeller, dolgulu bere örnekleri ile rengarenk şal modelleri de örülebilir.
Örgü atkı-bere modelleri düz örnekli ve üç ayrı renkten örülmüş. Yeni sezon kışlık bayan örgüleri bereler, şal modelleri, atkı çeşitleri ile kış modasını yakalayabilirsiniz. Mavi-beyaz düz örnekli bere ve atkı modelleri ile sadeliği ve şıklığı yakalayın.
Bere modası, krem örgü bere süslemesinde renkli kumaşlardan inci boncuklarla çiçek motifleri ile şık bere modelleri, elde ederek kış modasını siz de yaratabilirsiniz. Çiçek süslemeli krem bere tasarımı, genç kızların modern bir tarz yaratmasına 
İki şişle örülmüş pudra rengi bere modeli. Pudra rengi örgü bere örneği düz model işlenmiş. Sade ve şık örgü bere örneği iki renk nako iplerle örülerek şık bere tasarımı bayanların en trend yeni örgü modası.
Lacivert örgü bere iki şişle örülmüş. Büzgülü örgü bere modeli yandan çiçek motifi ile şık bir model örülmüş. En yeni model lacivert bere tasarımı iki şişle işlenerek yılın moda bere modelini el edebilirsiniz.
Tığ ile işlenmiş kırmızı bere, kırmızı örgü atkı takımları ile kışlık örgüler çok moda. Bayan  örgü koleksiyonunda kışlık örgü çeşitleri bereler, atkılar, fularlar, şallar. En yeni model örgü bere çeşitlerinde tığ örgüsü ve iki şişle işlenmiş şal ve örgü bere örnekleri yapılışında nako ipler tercih edilmiş.
Kırmızı güllü, krem rengi örgü bere modeli-örneği. Gül motifli krem rengi bere modeli iki şişle işlenmiş model üzerine renkli  nako iplerle gül motifleri örülmüş. ve yeşil yapraklarla gerçek bir gül tasarımı işlenmiş.

0 yorum:
Yorum Gönder

Kategoriler

Blog Arşivi

Dantel Örgü modelleri